Author Topic: My port forwarding just wont work.  (Read 27265 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline yez

  • PcWinTech Full Member
  • **
  • Join Date: Jul 2009
  • Posts: 26
  • Karma: 0
My port forwarding just wont work.
« on: July 21, 2009, 01:11:30 PM »
I have a Westell A90-750015-07 and whenever i try it ends up in failure.  This is what i get.


Router: Westell - Versalink 7500 (Verizon Firmware)
Loading Commands...
Number Of Port Forwards To Send To Router (1)
Running Commands...

(Current -  1/1)
Adding uTorrent01 (TCP) For Ports 47448-47448 To 192.168.1.27(mrashid1.westell.com)

Running Script From Database For Selected Router
-----------------------------------------------------------------------
Step 01. nav_first_only("")

!ERROR! (Navigating to http://192.168.1.27/)
This Entry Will be Skipped.
Please Check your Router Info And Try Again.
-----------------------------------------------------------------------
RESOURCE_NOT_FOUND(-2146697211) (http://admin:admin@192.168.1.27/)
-----------------------------------------------------------------------

Finished Adding uTorrent01


-------------------DONE! (All Commands Finished)-------------------
So if you could please help it would be appreciated.  I just want Utorrent to download faster!

PcWinTech.com Forums

My port forwarding just wont work.
« on: July 21, 2009, 01:11:30 PM »

Offline Evan

  • Global Moderator
  • PcWinTech Guru
  • *****
  • Join Date: Feb 2009
  • Posts: 1,306
  • Karma: 45
Did you make sure you used
« Reply #1 on: July 21, 2009, 06:17:44 PM »
Did you make sure you used your current password you use to login into your router?  It looks like you are using the default password.

-Evan
About Evan:Site Admin, Tester, Editor

Offline Shane

  • Top Geek, err uh Dog.
  • PcWinTech Administrator
  • PcWinTech Guru
  • *******
  • Join Date: Jul 2008
  • Posts: 16,846
  • Location: USA
  • Karma: 523
  • "Knowledge should be shared not hidden."
looks like the wrong ip, the
« Reply #2 on: July 21, 2009, 06:28:51 PM »
looks like the wrong ip, the default router ip is 192.168.1.1 your using .27

Make sure for router IP it is your gateway IP and not your computers IP address :-)

Shane
(My weekends belong to my wife and kids, I will try my best to answer all posts daily during the work week)

(About Shane)
Site Owner, Top Admin, Lead Programmer, Wife & 5 kids, Needs a lot more coffee.

When people ask "Why fix what isn't broken?" I reply "To make it better."
"Only a life lived for others is a life worthwhile"
Honor & Respect is all that matters.

Owner & Programmer of: www.pcwintech.com & www.tweaking.com

Offline yez

  • PcWinTech Full Member
  • **
  • Join Date: Jul 2009
  • Posts: 26
  • Karma: 0
ok
« Reply #3 on: July 21, 2009, 10:07:55 PM »
ill try it out but my getaway say 192.168.1.1. actually i cant change it and dont know what to do. thats my set getaway.

Offline Shane

  • Top Geek, err uh Dog.
  • PcWinTech Administrator
  • PcWinTech Guru
  • *******
  • Join Date: Jul 2008
  • Posts: 16,846
  • Location: USA
  • Karma: 523
  • "Knowledge should be shared not hidden."
thats ok, your gateway is
« Reply #4 on: July 21, 2009, 10:58:48 PM »
thats ok, your gateway is just the ip you should use for the router ip address in my program is all :-)

Shane
(My weekends belong to my wife and kids, I will try my best to answer all posts daily during the work week)

(About Shane)
Site Owner, Top Admin, Lead Programmer, Wife & 5 kids, Needs a lot more coffee.

When people ask "Why fix what isn't broken?" I reply "To make it better."
"Only a life lived for others is a life worthwhile"
Honor & Respect is all that matters.

Owner & Programmer of: www.pcwintech.com & www.tweaking.com

Offline yez

  • PcWinTech Full Member
  • **
  • Join Date: Jul 2009
  • Posts: 26
  • Karma: 0
still not working
« Reply #5 on: July 22, 2009, 09:23:41 AM »
ok but my thing still isnt port forwarded. Then now what do i do?

Offline Shane

  • Top Geek, err uh Dog.
  • PcWinTech Administrator
  • PcWinTech Guru
  • *******
  • Join Date: Jul 2008
  • Posts: 16,846
  • Location: USA
  • Karma: 523
  • "Knowledge should be shared not hidden."
send me a screen shot f the
« Reply #6 on: July 22, 2009, 04:47:33 PM »
send me a screen shot f the program updating the router and also paste the log for me :-)

Shane
(My weekends belong to my wife and kids, I will try my best to answer all posts daily during the work week)

(About Shane)
Site Owner, Top Admin, Lead Programmer, Wife & 5 kids, Needs a lot more coffee.

When people ask "Why fix what isn't broken?" I reply "To make it better."
"Only a life lived for others is a life worthwhile"
Honor & Respect is all that matters.

Owner & Programmer of: www.pcwintech.com & www.tweaking.com

Offline yez

  • PcWinTech Full Member
  • **
  • Join Date: Jul 2009
  • Posts: 26
  • Karma: 0
sure
« Reply #7 on: July 22, 2009, 08:52:02 PM »
fresh thing tommorow. im kinda busy today

Offline yez

  • PcWinTech Full Member
  • **
  • Join Date: Jul 2009
  • Posts: 26
  • Karma: 0
Now can it be fixed?
« Reply #8 on: July 23, 2009, 05:30:47 PM »
I got a lot for you.
oooh.  hay man theres a problem i cant add the images. idk how.  well heres the log.
Router: Westell - Versalink 7500 (Verizon Firmware)
Loading Commands...
Number Of Port Forwards To Send To Router (1)
Running Commands...

(Current -  1/1)
Adding uTorrent01 (TCP) For Ports 47448-47448 To 192.168.1.27(mrashid1.westell.com)

Running Script From Database For Selected Router
-----------------------------------------------------------------------
Step 01. nav_first_only("")

!ERROR! (Navigating to http://192.168.1.1/)
This Entry Will be Skipped.
Please Check your Router Info And Try Again.
-----------------------------------------------------------------------
Access Denied(-2147024891) (http://admin:admin@192.168.1.1/)
-----------------------------------------------------------------------

Finished Adding uTorrent01


-------------------DONE! (All Commands Finished)-------------------

Offline Shane

  • Top Geek, err uh Dog.
  • PcWinTech Administrator
  • PcWinTech Guru
  • *******
  • Join Date: Jul 2008
  • Posts: 16,846
  • Location: USA
  • Karma: 523
  • "Knowledge should be shared not hidden."
the error says Access
« Reply #9 on: July 23, 2009, 05:34:36 PM »
the error says Access Denied
which means it doesn't like your user name and password, it must not be the default. can you log into your router with firefox or internet explorer?

Shane
(My weekends belong to my wife and kids, I will try my best to answer all posts daily during the work week)

(About Shane)
Site Owner, Top Admin, Lead Programmer, Wife & 5 kids, Needs a lot more coffee.

When people ask "Why fix what isn't broken?" I reply "To make it better."
"Only a life lived for others is a life worthwhile"
Honor & Respect is all that matters.

Owner & Programmer of: www.pcwintech.com & www.tweaking.com

Offline yez

  • PcWinTech Full Member
  • **
  • Join Date: Jul 2009
  • Posts: 26
  • Karma: 0
not sure how
« Reply #10 on: July 23, 2009, 08:08:52 PM »
How are you supposed to do that?

Offline Shane

  • Top Geek, err uh Dog.
  • PcWinTech Administrator
  • PcWinTech Guru
  • *******
  • Join Date: Jul 2008
  • Posts: 16,846
  • Location: USA
  • Karma: 523
  • "Knowledge should be shared not hidden."
open IE or firefox and put
« Reply #11 on: July 23, 2009, 08:17:27 PM »
open IE or firefox and put http://192.168.1.1/ in the address bar

Shane
(My weekends belong to my wife and kids, I will try my best to answer all posts daily during the work week)

(About Shane)
Site Owner, Top Admin, Lead Programmer, Wife & 5 kids, Needs a lot more coffee.

When people ask "Why fix what isn't broken?" I reply "To make it better."
"Only a life lived for others is a life worthwhile"
Honor & Respect is all that matters.

Owner & Programmer of: www.pcwintech.com & www.tweaking.com

Offline yez

  • PcWinTech Full Member
  • **
  • Join Date: Jul 2009
  • Posts: 26
  • Karma: 0
Ok
« Reply #12 on: July 23, 2009, 08:50:07 PM »
but how do i know what the password is?  sorry im completely new to all of this.

Offline yez

  • PcWinTech Full Member
  • **
  • Join Date: Jul 2009
  • Posts: 26
  • Karma: 0
why?
« Reply #13 on: July 23, 2009, 09:02:36 PM »
why do you help people and make this site? Is there a reason?  What is the point.  I'm happy with you trying to help me but dont you have work or i dont know something that is more important?  Also how much faster will this make Utorrent?  Also how old are you?

Yez

Offline Shane

  • Top Geek, err uh Dog.
  • PcWinTech Administrator
  • PcWinTech Guru
  • *******
  • Join Date: Jul 2008
  • Posts: 16,846
  • Location: USA
  • Karma: 523
  • "Knowledge should be shared not hidden."
np :-) We all have to learn
« Reply #14 on: July 23, 2009, 09:01:34 PM »
np :-) We all have to learn sometime, might as well be now hehe

ok verizon firmware, see if
username: admin
password: password1 or password works.

Shane
(My weekends belong to my wife and kids, I will try my best to answer all posts daily during the work week)

(About Shane)
Site Owner, Top Admin, Lead Programmer, Wife & 5 kids, Needs a lot more coffee.

When people ask "Why fix what isn't broken?" I reply "To make it better."
"Only a life lived for others is a life worthwhile"
Honor & Respect is all that matters.

Owner & Programmer of: www.pcwintech.com & www.tweaking.com

PcWinTech.com Forums

np :-) We all have to learn
« Reply #14 on: July 23, 2009, 09:01:34 PM »