Bookmark and Share

Author Topic: Is there at software, website, command in DOS prompt I can use  (Read 34896 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline stonefox

  • PcWinTech Jr. Member
  • Join Date: Oct 2016
  • Posts: 2
  • Karma: 0
I need to find out, there my computer block for the port I would open.

Is there at software, website, command in DOS prompt I can use to tell me, there the problem is and why there don't is access ?

 The port is already open in my firewall and router, but there is still not a hole through. My virus scanner has i tested by disable it but it still does not work.

PcWinTech.com Forums


Offline trpted

  • PcWinTech Guru
  • ******
  • Join Date: Sep 2011
  • Posts: 1,123
  • Karma: 37
Re: Is there at software, website, command in DOS prompt I can use
« Reply #1 on: October 31, 2016, 12:40:44 PM »
I answered your question(s) in your other thread.
Private messages (PM) are not for support questions or for hints to not yet answered topics. The PMs are basically for confident conversation between the users, off the forum.

PcWinTech.com Forums

Re: Is there at software, website, command in DOS prompt I can use
« Reply #1 on: October 31, 2016, 12:40:44 PM »