Bookmark and Share

Author Topic: No Menu words Cisco WAP121  (Read 27459 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline westnewjersey

  • PcWinTech Member
  • *
  • Join Date: Jun 2014
  • Posts: 8
  • Karma: 0
No Menu words Cisco WAP121
« on: April 30, 2016, 11:07:59 AM »
I am running a Cisco WAP121 and when I log into the set up menu, there are menu buttons, but the words in the buttons are not there.  Kind of crazy and hadn't come across this before.  Have you ever had this happen with your Cisco set up screen? Here is a picture.

PcWinTech.com Forums

No Menu words Cisco WAP121
« on: April 30, 2016, 11:07:59 AM »

Offline trpted

  • PcWinTech Guru
  • ******
  • Join Date: Sep 2011
  • Posts: 1,095
  • Karma: 37
Re: No Menu words Cisco WAP121
« Reply #1 on: April 30, 2016, 12:53:13 PM »
#1 Just taking an educated guess as to what is wrong..

a) Do you have JavaScript enabled in the web browser?

b) If you do not know, it would help to know at least the name of the web browser.

For example in my case: Firefox 46.0

c) Even in JavaScript is enabled in the web browser: Do you have any add-ons enabled and if so what is it/what are they?

For example in my case: Yes (and an example of) one of them that is enabled is NoScript

#2 Do you have another web browser that you can use?

For example in my case: Yes (and an example of another one) Chrome or (Chrome like. ex Chromium)
« Last Edit: April 30, 2016, 12:55:13 PM by trpted »
Private messages (PM) are not for support questions or for hints to not yet answered topics. The PMs are basically for confident conversation between the users, off the forum.

PcWinTech.com Forums

Re: No Menu words Cisco WAP121
« Reply #1 on: April 30, 2016, 12:53:13 PM »