Author Topic: Problems with Port Forwarding (2 routers & 1 modem)  (Read 15191 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline AdalbertoAnonit

  • PcWinTech Member
  • *
  • Join Date: Apr 2015
  • Posts: 6
  • Karma: 0
Problems with Port Forwarding (2 routers & 1 modem)
« on: January 17, 2016, 11:28:50 AM »
I have configured everything on both routers and the port is still closed.
Please help me.

PcWinTech.com Forums

Problems with Port Forwarding (2 routers & 1 modem)
« on: January 17, 2016, 11:28:50 AM »

Offline trpted

  • PcWinTech Guru
  • ******
  • Join Date: Sep 2011
  • Posts: 1,190
  • Karma: 37
Re: Problems with Port Forwarding (2 routers & 1 modem)
« Reply #1 on: January 17, 2016, 01:00:57 PM »
a) Layout is like this:

#1 WAN port of Router one and WAN port of router two is connected to the LAN port(s) of the modem -> Computers by wire (or wireless)

#2 Router one and router two are connected to each other with their LAN ports

???

b) Setup is like this, for example?

#1 Router one with LAN IP Address 192.168.1.1 with subnet mask 255.255.255.0

#2 Router one with DHCP enabled with range of 192.168.1.100 to 192.168.1.200

#3 Router two with LAN IP Address 192.168.1.2 with DHCP Disabled

??

c) Which modem and which router(s)

??
Private messages (PM) are not for support questions or for hints to not yet answered topics. The PMs are basically for confident conversation between the users, off the forum.

Offline AdalbertoAnonit

  • PcWinTech Member
  • *
  • Join Date: Apr 2015
  • Posts: 6
  • Karma: 0
Re: Problems with Port Forwarding (2 routers & 1 modem)
« Reply #2 on: January 18, 2016, 06:34:41 AM »
Both routers are independent and conected to the modem (Humax). The router that provides internet to my computer is a TPLINK TL-WR740N.

PcWinTech.com Forums

Re: Problems with Port Forwarding (2 routers & 1 modem)
« Reply #2 on: January 18, 2016, 06:34:41 AM »

 

email