Author Topic: Port Forwarding not working  (Read 15881 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Mugen

  • PcWinTech Jr. Member
  • Join Date: Jul 2015
  • Posts: 1
  • Karma: 0
Port Forwarding not working
« on: July 05, 2015, 10:35:05 AM »
I did not know the best thing to put as the title, so my apologies there- so I just put a rather broad title. Well, so, I've been trying to open up my ports on my router for a day or so now, but I have not had any luck in doing so. So, I downloaded this program to make my life easier. Only thing is, it is still not working. I think the issue might be outdated firmware on the program's side? My router is a B90-755044-15- with Frontier firmware. It shows up in the program itself, but when I try to update the router, I just get a lot of "Failed - Object not found", and by the end of the router update nothing happened. So I do not know exactly what to do in this case; I read the FAQ but that did not help me much here, either. Either way, I'm having issues with this, and I would greatly appreciate help with this, and I'll do anything I can to help you help me :)

PcWinTech.com Forums

Port Forwarding not working
« on: July 05, 2015, 10:35:05 AM »

Offline Shane

  • Top Geek, err uh Dog.
  • PcWinTech Administrator
  • PcWinTech Guru
  • *******
  • Join Date: Jul 2008
  • Posts: 16,846
  • Location: USA
  • Karma: 523
  • "Knowledge should be shared not hidden."
Re: Port Forwarding not working
« Reply #1 on: July 06, 2015, 03:54:26 PM »
Have you uploaded any screen shots to me for that model yet with my router screen capture program?

Shane
(My weekends belong to my wife and kids, I will try my best to answer all posts daily during the work week)

(About Shane)
Site Owner, Top Admin, Lead Programmer, Wife & 5 kids, Needs a lot more coffee.

When people ask "Why fix what isn't broken?" I reply "To make it better."
"Only a life lived for others is a life worthwhile"
Honor & Respect is all that matters.

Owner & Programmer of: www.pcwintech.com & www.tweaking.com

PcWinTech.com Forums

Re: Port Forwarding not working
« Reply #1 on: July 06, 2015, 03:54:26 PM »

 

email