Author Topic: Step 06. set_start_port("tmpPortLocal,0") (Failed - Object Not Found)  (Read 16053 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline minecraft server

  • PcWinTech Jr. Member
  • Join Date: May 2015
  • Posts: 1
  • Karma: 0
whenever i  try to port forward for my minecraft server this happens haaalp plz

Router: Ubee - DDW2600 (Ambit Firmware)
Loading Commands...
Number Of Port Forwards To Send To Router (1)
Running Commands...

(Current -  1/1)
Adding server (TCP/UDP) For Ports 25565-25565 To 192.168.0.20()

Running Script From Database For Selected Router
-----------------------------------------------------------------------
Step 01. nav_first_only("")
(Successful) (http://192.168.0.1/)
--------------------------------------
Step 02. nav_first_only("AGwForwarding.asp")
(Successful) (http://192.168.0.1/AGwForwarding.asp)
--------------------------------------
Step 03. set_name_array("1|2|3|4|5|6|7|8|9|10")
(Successful)
--------------------------------------
Step 04. set_name_to_check("tmpAddressLocalIP3,3")
(Successful) (Current Name From Name Array tmpAddressLocal6IP3)
--------------------------------------
Step 05. set_ip4("tmpAddressLocalIP3,3")
(Successful)
--------------------------------------
Step 06. set_start_port("tmpPortLocal,0")
(Failed - Object Not Found)
--------------------------------------
Step 07. set_start_port("tmpPortGlobalStart,0")
(Successful)
--------------------------------------
Step 08. set_stop_port("tmpPortGlobalEnd,0")
(Successful)
--------------------------------------
Step 09. set_type_choices("TCP|UDP|BOTH")
--------------------------------------
Step 10. set_combobox("tmpProtocol,0")
(Successful)
--------------------------------------
Step 11. set_checkbox("tmpEnable,0")
(Successful)
--------------------------------------
Step 12. click_button_last_only(" Apply  ")
(Successful)
--------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------

Finished Adding server


-------------------DONE! (All Commands Finished)-------------------

and teh theres a warning pop up that says 'warning external port value is invalid

PcWinTech.com Forums


Offline Shane

  • Top Geek, err uh Dog.
  • PcWinTech Administrator
  • PcWinTech Guru
  • *******
  • Join Date: Jul 2008
  • Posts: 16,846
  • Location: USA
  • Karma: 523
  • "Knowledge should be shared not hidden."
Post a screen shot of the program updating the router so i can see it exactly :wink:

Shane
(My weekends belong to my wife and kids, I will try my best to answer all posts daily during the work week)

(About Shane)
Site Owner, Top Admin, Lead Programmer, Wife & 5 kids, Needs a lot more coffee.

When people ask "Why fix what isn't broken?" I reply "To make it better."
"Only a life lived for others is a life worthwhile"
Honor & Respect is all that matters.

Owner & Programmer of: www.pcwintech.com & www.tweaking.com

PcWinTech.com Forums


 

email