Bookmark and Share

Author Topic: Sonicwall TZ105 not listed in APF Wizard  (Read 14656 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kayep

  • PcWinTech Jr. Member
  • Join Date: Apr 2015
  • Posts: 1
  • Karma: 0
Sonicwall TZ105 not listed in APF Wizard
« on: April 21, 2015, 12:11:34 PM »
Trying to get back online after installing new Sonicwall TZ105 firewall with new ip address but can't access Digimerge DH200+ remotely.  No problem internally but not when I leave the office.  I tried to use the APF Wizard but my model is not listed.

PcWinTech.com Forums

Sonicwall TZ105 not listed in APF Wizard
« on: April 21, 2015, 12:11:34 PM »

Offline Shane

  • Top Geek, err uh Dog.
  • PcWinTech Administrator
  • PcWinTech Guru
  • *******
  • Join Date: Jul 2008
  • Posts: 16,846
  • Location: USA
  • Karma: 523
  • "Knowledge should be shared not hidden."
Re: Sonicwall TZ105 not listed in APF Wizard
« Reply #1 on: April 23, 2015, 03:18:58 PM »
I no longer update that program for them any more since they dont use it any more :wink:

The sonicwall firewall routers have always been a big pain in the butt to get working with port forwarding. The only way I have seen users be able to get it to work was to use the wizard they have on the top of the page.

Turns out that this is a number of different things that needs to be done to open a port, it isnt as simple as a normal router, and that wizard is the only thing that seems to do it properly. :wink:

Shane
(My weekends belong to my wife and kids, I will try my best to answer all posts daily during the work week)

(About Shane)
Site Owner, Top Admin, Lead Programmer, Wife & 5 kids, Needs a lot more coffee.

When people ask "Why fix what isn't broken?" I reply "To make it better."
"Only a life lived for others is a life worthwhile"
Honor & Respect is all that matters.

Owner & Programmer of: www.pcwintech.com & www.tweaking.com

PcWinTech.com Forums

Re: Sonicwall TZ105 not listed in APF Wizard
« Reply #1 on: April 23, 2015, 03:18:58 PM »

 

email