Author Topic: Ports offline again  (Read 9491 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline R3P

  • PcWinTech Member
  • *
  • Join Date: Feb 2015
  • Posts: 5
  • Karma: 0
Ports offline again
« on: February 13, 2015, 02:07:04 AM »
Hi,
this is follow up on topic Ports offline « on: February 03, 2015, 04:35:52 AM ».

Every time I turn on the computer the tests results are negative again. I have to re-enable UPnP in router settings, update router with Simple Port Forwarding and then the test results are good again. I have to do this every time I turn on my computer. I guess this is probably a router issue, but I'm letting you know anyway.

PcWinTech.com Forums

Ports offline again
« on: February 13, 2015, 02:07:04 AM »

Offline Shane

  • Top Geek, err uh Dog.
  • PcWinTech Administrator
  • PcWinTech Guru
  • *******
  • Join Date: Jul 2008
  • Posts: 16,846
  • Location: USA
  • Karma: 523
  • "Knowledge should be shared not hidden."
Re: Ports offline again
« Reply #1 on: February 13, 2015, 12:31:18 PM »
It is odd you have to keep enabling UPnP in the router, the setting should hold.

And if your computers Ip is changing you can always make the IP static with the program :-)

Shane
(My weekends belong to my wife and kids, I will try my best to answer all posts daily during the work week)

(About Shane)
Site Owner, Top Admin, Lead Programmer, Wife & 5 kids, Needs a lot more coffee.

When people ask "Why fix what isn't broken?" I reply "To make it better."
"Only a life lived for others is a life worthwhile"
Honor & Respect is all that matters.

Owner & Programmer of: www.pcwintech.com & www.tweaking.com

PcWinTech.com Forums

Re: Ports offline again
« Reply #1 on: February 13, 2015, 12:31:18 PM »

 

email