Author Topic: Ubee DVW3201 failing port testing.  (Read 9450 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline KuruptU4Fun

  • PcWinTech Jr. Member
  • Join Date: Dec 2014
  • Posts: 1
  • Karma: 0
Ubee DVW3201 failing port testing.
« on: December 01, 2014, 11:05:11 PM »
Hey Shane, first thanks for your help in advance!

I DL'ed and bought Port Forwarding program, ports for Xbox 360 fail 80/88/3047/53 whether I use the select-able version in program or put them in myself. I am also playing a newer game called Star Citizen (not in your list of games) that when I have the standard 192.168.1.1 preset into the router I could not keep a connection to my fellow players. Which in doing some research shows they suggest opening the following ports  in order to connect:
 
TCP Ports: 8000 - 8020
UDP Ports: 64090 - 64110

Currently I have only done the Xbox 360 PF options

Every time I run the program every port pretty much looks like this when I update the router:

Router: Ubee - DVW3201 (Ubee Firmware)
Loading Commands...
Number Of Port Forwards To Send To Router (4)
Running Commands...

(Current -  1/4)
Adding XbLi3601 (TCP) For Ports 80-80 To 76.187.190.177()

Running Script From Database For Selected Router
-----------------------------------------------------------------------
Step 01. nav_first_only("")
(Successful) (http://76.187.190.244/)
--------------------------------------
Step 02. nav_first_only("AGwForwarding.asp")
(Successful) (http://76.187.190.244/AGwForwarding.asp)
--------------------------------------
Step 03. set_name_array("1|2|3|4|5|6|7|8|9|10")
(Successful)
--------------------------------------
Step 04. set_name_to_check("tmpAddressLocalIP3,3")
(Successful) (Current Name From Name Array tmpAddressLocal10IP3)
--------------------------------------
Step 05. set_ip4("tmpAddressLocalIP3,3")
(Failed - Object Not Found)
--------------------------------------
Step 06. set_start_port("tmpPortLocal,0")
(Failed - Object Not Found)
--------------------------------------
Step 07. set_start_port("tmpPortGlobalStart,0")
(Failed - Object Not Found)
--------------------------------------
Step 08. set_stop_port("tmpPortGlobalEnd,0")
(Failed - Object Not Found)
--------------------------------------
Step 09. set_type_choices("TCP|UDP|BOTH")
--------------------------------------
Step 10. set_combobox("tmpProtocol,0")
(Failed - Object Not Found)
--------------------------------------
Step 11. set_checkbox("tmpEnable,0")
(Failed - Object Not Found)
--------------------------------------
Step 12. click_button_last_only(" Apply  ")
--------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------

Finished Adding XbLi3601


 
« Last Edit: December 01, 2014, 11:08:41 PM by KuruptU4Fun »

PcWinTech.com Forums

Ubee DVW3201 failing port testing.
« on: December 01, 2014, 11:05:11 PM »

Offline trpted

  • PcWinTech Guru
  • ******
  • Join Date: Sep 2011
  • Posts: 1,190
  • Karma: 37
Re: Ubee DVW3201 failing port testing.
« Reply #1 on: December 02, 2014, 12:53:03 PM »
For one thing at Gateway -> Basic in the LAN area, you do not have a LAN IP Address!

A LAN IP Address has to be in one of these three ranges.

a) 10.0.0.0 to 10.255.255.255

b) 172.168.0.0 to 172.31.255.255

c) 192.168.0.0 to 192.168.255.255
« Last Edit: December 02, 2014, 12:55:19 PM by trpted »
Private messages (PM) are not for support questions or for hints to not yet answered topics. The PMs are basically for confident conversation between the users, off the forum.

Offline Shane

  • Top Geek, err uh Dog.
  • PcWinTech Administrator
  • PcWinTech Guru
  • *******
  • Join Date: Jul 2008
  • Posts: 16,846
  • Location: USA
  • Karma: 523
  • "Knowledge should be shared not hidden."
Re: Ubee DVW3201 failing port testing.
« Reply #2 on: December 02, 2014, 01:29:37 PM »
Your computer is getting the WAN IP, the LAN ip side of the router isnt suppose to be the same as the WAN.

So like trpted said, make the LAN in the modem somthing else, the normal LAN IPs are
Quote
a) 10.0.0.0 to 10.255.255.255

b) 172.168.0.0 to 172.31.255.255

c) 192.168.0.0 to 192.168.255.255

So for the LAN IP in the modem I would put it as 192.168.1.1

Save and then reboot the modem and then reboot your computer so that it gets a new local IP from the modem.

Shane
(My weekends belong to my wife and kids, I will try my best to answer all posts daily during the work week)

(About Shane)
Site Owner, Top Admin, Lead Programmer, Wife & 5 kids, Needs a lot more coffee.

When people ask "Why fix what isn't broken?" I reply "To make it better."
"Only a life lived for others is a life worthwhile"
Honor & Respect is all that matters.

Owner & Programmer of: www.pcwintech.com & www.tweaking.com

PcWinTech.com Forums

Re: Ubee DVW3201 failing port testing.
« Reply #2 on: December 02, 2014, 01:29:37 PM »