Bookmark and Share

Author Topic: Error opening port: Error  (Read 13115 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline awesomestickman

  • PcWinTech Jr. Member
  • Join Date: Jul 2013
  • Posts: 2
  • Karma: 0
Error opening port: Error
« on: July 13, 2013, 11:24:57 PM »
 Hey! This program looks really great, but unfortunately when I test to see if my ports are open I receive the error "Error opening port: Error". Also, when I test really big ports they fail(like they should?). Thanks!

PcWinTech.com Forums

Error opening port: Error
« on: July 13, 2013, 11:24:57 PM »

Offline Shane

  • Top Geek, err uh Dog.
  • PcWinTech Administrator
  • PcWinTech Guru
  • *******
  • Join Date: Jul 2008
  • Posts: 16,846
  • Location: USA
  • Karma: 523
  • "Knowledge should be shared not hidden."
Re: Error opening port: Error
« Reply #1 on: July 15, 2013, 11:19:39 AM »
I am a Windows program and the mac version of the tester was one of my first mac programs lol.

The first thing the program has to do is open the port ont he system so it can listen for a connection from my site. Only 1 program can use a port at a time, so if you had something else running using that port you will get that error :wink:

Shane
(My weekends belong to my wife and kids, I will try my best to answer all posts daily during the work week)

(About Shane)
Site Owner, Top Admin, Lead Programmer, Wife & 5 kids, Needs a lot more coffee.

When people ask "Why fix what isn't broken?" I reply "To make it better."
"Only a life lived for others is a life worthwhile"
Honor & Respect is all that matters.

Owner & Programmer of: www.pcwintech.com & www.tweaking.com

Offline awesomestickman

  • PcWinTech Jr. Member
  • Join Date: Jul 2013
  • Posts: 2
  • Karma: 0
Re: Error opening port: Error
« Reply #2 on: July 15, 2013, 11:32:19 AM »
Ok thanks!

PcWinTech.com Forums

Re: Error opening port: Error
« Reply #2 on: July 15, 2013, 11:32:19 AM »