Author Topic: Lorex DDNS ERROR  (Read 23596 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dudaaltieri

  • PcWinTech Jr. Member
  • Join Date: Nov 2012
  • Posts: 4
  • Karma: 0
Lorex DDNS ERROR
« on: November 03, 2012, 03:28:42 PM »
Hi, I have a lh314000, It´s working fine. But I cannot connect ddns.

My setup is this one on the images attached. Buy when I go to the sistem the DDNS is ----

any help?

thanks

PcWinTech.com Forums

Lorex DDNS ERROR
« on: November 03, 2012, 03:28:42 PM »

Offline Shane

  • Top Geek, err uh Dog.
  • PcWinTech Administrator
  • PcWinTech Guru
  • *******
  • Join Date: Jul 2008
  • Posts: 16,846
  • Location: USA
  • Karma: 523
  • "Knowledge should be shared not hidden."
Re: Lorex DDNS ERROR
« Reply #1 on: November 03, 2012, 09:18:40 PM »
You only use the DDNS name when outside your home network from the dvr. This is because most routers dont like reverse nat
http://www.pcwintech.com/test-for-reverse-nat

So when home and on the same network you use the local Ip of the dvr. When outside your home, like I am, you use the internet IP or the DDNS name :wink:

Shane
(My weekends belong to my wife and kids, I will try my best to answer all posts daily during the work week)

(About Shane)
Site Owner, Top Admin, Lead Programmer, Wife & 5 kids, Needs a lot more coffee.

When people ask "Why fix what isn't broken?" I reply "To make it better."
"Only a life lived for others is a life worthwhile"
Honor & Respect is all that matters.

Owner & Programmer of: www.pcwintech.com & www.tweaking.com

Offline dudaaltieri

  • PcWinTech Jr. Member
  • Join Date: Nov 2012
  • Posts: 4
  • Karma: 0
Re: Lorex DDNS ERROR
« Reply #2 on: November 04, 2012, 05:42:31 AM »
Hi Shane, thanks for your help.  I undederstantd what you said. But my on my dvr system the DDNS is ---- , it´s not conected to acess outside the network

Offline Shane

  • Top Geek, err uh Dog.
  • PcWinTech Administrator
  • PcWinTech Guru
  • *******
  • Join Date: Jul 2008
  • Posts: 16,846
  • Location: USA
  • Karma: 523
  • "Knowledge should be shared not hidden."
Re: Lorex DDNS ERROR
« Reply #3 on: November 05, 2012, 12:06:51 PM »
Quote
it´s not conected to acess outside the network

What do you mean exactly?

Shane
(My weekends belong to my wife and kids, I will try my best to answer all posts daily during the work week)

(About Shane)
Site Owner, Top Admin, Lead Programmer, Wife & 5 kids, Needs a lot more coffee.

When people ask "Why fix what isn't broken?" I reply "To make it better."
"Only a life lived for others is a life worthwhile"
Honor & Respect is all that matters.

Owner & Programmer of: www.pcwintech.com & www.tweaking.com

Offline dudaaltieri

  • PcWinTech Jr. Member
  • Join Date: Nov 2012
  • Posts: 4
  • Karma: 0
Re: Lorex DDNS ERROR
« Reply #4 on: November 15, 2012, 08:37:00 AM »
Hi shanne, thanks for the attention again...

Now i go to the
http://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/

put the adress   spoletoc.lorexddns.net and the port 8080

the port is open..

in IE  i put the adress

http://spoletoc.lorexddns.net:8080/

and i got this screen


Offline Shane

  • Top Geek, err uh Dog.
  • PcWinTech Administrator
  • PcWinTech Guru
  • *******
  • Join Date: Jul 2008
  • Posts: 16,846
  • Location: USA
  • Karma: 523
  • "Knowledge should be shared not hidden."
Re: Lorex DDNS ERROR
« Reply #5 on: November 15, 2012, 02:23:20 PM »
Ok so it does work but it isnt taking the user name and password?

Shane
(My weekends belong to my wife and kids, I will try my best to answer all posts daily during the work week)

(About Shane)
Site Owner, Top Admin, Lead Programmer, Wife & 5 kids, Needs a lot more coffee.

When people ask "Why fix what isn't broken?" I reply "To make it better."
"Only a life lived for others is a life worthwhile"
Honor & Respect is all that matters.

Owner & Programmer of: www.pcwintech.com & www.tweaking.com

Offline dudaaltieri

  • PcWinTech Jr. Member
  • Join Date: Nov 2012
  • Posts: 4
  • Karma: 0
Re: Lorex DDNS ERROR
« Reply #6 on: November 15, 2012, 04:51:13 PM »
When I type de ip for intranet I got the screen with 9 for damin and 3333 for password and it is ok..
But when I go throgh lorexddns.net  i got this screen, have you ever seen this?

Offline Shane

  • Top Geek, err uh Dog.
  • PcWinTech Administrator
  • PcWinTech Guru
  • *******
  • Join Date: Jul 2008
  • Posts: 16,846
  • Location: USA
  • Karma: 523
  • "Knowledge should be shared not hidden."
Re: Lorex DDNS ERROR
« Reply #7 on: November 16, 2012, 01:32:07 PM »
Quote
But when I go throgh lorexddns.net  i got this screen, have you ever seen this?

Which screen?

Shane
(My weekends belong to my wife and kids, I will try my best to answer all posts daily during the work week)

(About Shane)
Site Owner, Top Admin, Lead Programmer, Wife & 5 kids, Needs a lot more coffee.

When people ask "Why fix what isn't broken?" I reply "To make it better."
"Only a life lived for others is a life worthwhile"
Honor & Respect is all that matters.

Owner & Programmer of: www.pcwintech.com & www.tweaking.com

PcWinTech.com Forums

Re: Lorex DDNS ERROR
« Reply #7 on: November 16, 2012, 01:32:07 PM »