Author Topic: Router isn't listed??  (Read 19676 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline silhouettexx

  • PcWinTech Jr. Member
  • Join Date: Oct 2012
  • Posts: 3
  • Karma: 0
Router isn't listed??
« on: October 10, 2012, 09:46:38 AM »
My router isn't listed in Simple Port Fowarding, I have a Belkin Wireless G Plus MIMO  Model # FSD9230-4 v3.00, I can only find FSD9230-4 v5 listed in available routers in Simple Port Forwarding, what do I do now??

PcWinTech.com Forums

Router isn't listed??
« on: October 10, 2012, 09:46:38 AM »

Offline silhouettexx

  • PcWinTech Jr. Member
  • Join Date: Oct 2012
  • Posts: 3
  • Karma: 0
Re: Router isn't listed??
« Reply #1 on: October 10, 2012, 10:02:02 AM »
I deleted the picture I hope??
« Last Edit: October 10, 2012, 10:15:25 AM by silhouettexx »

Offline Shane

  • Top Geek, err uh Dog.
  • PcWinTech Administrator
  • PcWinTech Guru
  • *******
  • Join Date: Jul 2008
  • Posts: 16,846
  • Location: USA
  • Karma: 523
  • "Knowledge should be shared not hidden."
Re: Router isn't listed??
« Reply #2 on: October 10, 2012, 03:44:08 PM »
Try the F5D9230-4 v5 in the program, it may work for you.

And here is what I give people who need their router added :wink:

Quote
I can get it added for ya :-)
Download my router screen capture program http://www.pcwintech.com/router-screen-capture

Use it to view every page in the router, I need them all. Then once you get those to me I can get your router added, screen shot page, and the guides written :-)

Shane
(My weekends belong to my wife and kids, I will try my best to answer all posts daily during the work week)

(About Shane)
Site Owner, Top Admin, Lead Programmer, Wife & 5 kids, Needs a lot more coffee.

When people ask "Why fix what isn't broken?" I reply "To make it better."
"Only a life lived for others is a life worthwhile"
Honor & Respect is all that matters.

Owner & Programmer of: www.pcwintech.com & www.tweaking.com

Offline silhouettexx

  • PcWinTech Jr. Member
  • Join Date: Oct 2012
  • Posts: 3
  • Karma: 0
Re: Router isn't listed??
« Reply #3 on: October 10, 2012, 06:28:46 PM »
Hi Shane, I tried FSD9230-4 v5 but it didn't work, I also just uploaded the screen shots of my router setup pages...

Offline Shane

  • Top Geek, err uh Dog.
  • PcWinTech Administrator
  • PcWinTech Guru
  • *******
  • Join Date: Jul 2008
  • Posts: 16,846
  • Location: USA
  • Karma: 523
  • "Knowledge should be shared not hidden."
Re: Router isn't listed??
« Reply #4 on: October 11, 2012, 12:21:54 PM »
I got your screen shots, but you only captured the same page about 23 times lol. You need to get all the pages. Also the model is F5 not FS.

Shane
(My weekends belong to my wife and kids, I will try my best to answer all posts daily during the work week)

(About Shane)
Site Owner, Top Admin, Lead Programmer, Wife & 5 kids, Needs a lot more coffee.

When people ask "Why fix what isn't broken?" I reply "To make it better."
"Only a life lived for others is a life worthwhile"
Honor & Respect is all that matters.

Owner & Programmer of: www.pcwintech.com & www.tweaking.com

PcWinTech.com Forums

Re: Router isn't listed??
« Reply #4 on: October 11, 2012, 12:21:54 PM »