Bookmark and Share

Author Topic: Cant find Uptime on windows ME  (Read 14152 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline shagger1

  • PcWinTech Full Member
  • **
  • Join Date: Jan 2012
  • Posts: 153
  • Location: manitowoc wi
  • Karma: 2
    • Robert Calvert
Cant find Uptime on windows ME
« on: September 30, 2012, 06:37:14 PM »
Hi
have a very old HP windows ME machine and cant find out how many hours total it has been on-supposed to show in sysytem information (system tools/sysytem information) but does not show total hours used-this PC has been reinstalled many times,any ideas?

Found a program called uptime but it only tells you the time as of last boot.

Rod

PcWinTech.com Forums

Cant find Uptime on windows ME
« on: September 30, 2012, 06:37:14 PM »

Offline Shane

  • Top Geek, err uh Dog.
  • PcWinTech Administrator
  • PcWinTech Guru
  • *******
  • Join Date: Jul 2008
  • Posts: 16,846
  • Location: USA
  • Karma: 523
  • "Knowledge should be shared not hidden."
Re: Cant find Uptime on windows ME
« Reply #1 on: October 01, 2012, 11:35:56 AM »
I havent touched ME in a lot of years.

But one trick i always do is just view the network status. That has the uptime that the network has been active. And since it is normally active the whole time Windows is up it should match the up time of Windows itself. :wink:

Shane
(My weekends belong to my wife and kids, I will try my best to answer all posts daily during the work week)

(About Shane)
Site Owner, Top Admin, Lead Programmer, Wife & 5 kids, Needs a lot more coffee.

When people ask "Why fix what isn't broken?" I reply "To make it better."
"Only a life lived for others is a life worthwhile"
Honor & Respect is all that matters.

Owner & Programmer of: www.pcwintech.com & www.tweaking.com

Offline shagger1

  • PcWinTech Full Member
  • **
  • Join Date: Jan 2012
  • Posts: 153
  • Location: manitowoc wi
  • Karma: 2
    • Robert Calvert
Re: Cant find Uptime on windows ME
« Reply #2 on: October 01, 2012, 04:45:00 PM »
I dont touch it much either-I just have room for it on my computer desk-I dont connect to the internet as no antivirus will work!I just use it having quicktime installed(hate it) but I have over 200 quicktime panoramas so that is what I use it for(and testing Software)

How do I check the network status? Could you expliain please?
Thanks
Rod

Offline Shane

  • Top Geek, err uh Dog.
  • PcWinTech Administrator
  • PcWinTech Guru
  • *******
  • Join Date: Jul 2008
  • Posts: 16,846
  • Location: USA
  • Karma: 523
  • "Knowledge should be shared not hidden."
Re: Cant find Uptime on windows ME
« Reply #3 on: October 02, 2012, 01:07:38 PM »
You just go tot he network connection and right click on it and click status :wink:

Shane
(My weekends belong to my wife and kids, I will try my best to answer all posts daily during the work week)

(About Shane)
Site Owner, Top Admin, Lead Programmer, Wife & 5 kids, Needs a lot more coffee.

When people ask "Why fix what isn't broken?" I reply "To make it better."
"Only a life lived for others is a life worthwhile"
Honor & Respect is all that matters.

Owner & Programmer of: www.pcwintech.com & www.tweaking.com

Offline shagger1

  • PcWinTech Full Member
  • **
  • Join Date: Jan 2012
  • Posts: 153
  • Location: manitowoc wi
  • Karma: 2
    • Robert Calvert
Re: Cant find Uptime on windows ME
« Reply #4 on: October 02, 2012, 05:47:46 PM »
Thanks
since I wiped the drive and reinstalled a year ago or so I have not used the internet so I see no info when I right clik on network in contrl panel so......
I was just wondering how many hours it has been used,no info in bios either,no biggie it still works but would have to use dailup without buying all kinds of stuff as my ISP does not support that os-I think I bought it in 2001

PcWinTech.com Forums

Re: Cant find Uptime on windows ME
« Reply #4 on: October 02, 2012, 05:47:46 PM »

 

email