Author Topic: What do I do incorrectly?  (Read 6478 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Kyrpex

  • PcWinTech Jr. Member
  • Join Date: Mar 2012
  • Posts: 3
  • Karma: 0
What do I do incorrectly?
« on: March 14, 2012, 03:13:54 PM »
Hello

In the pics you can see what i did, I have did everything by following step by step tutorials, can't figure out why doesn't work :(

PcWinTech.com Forums

What do I do incorrectly?
« on: March 14, 2012, 03:13:54 PM »

Offline Shane

  • Top Geek, err uh Dog.
  • PcWinTech Administrator
  • PcWinTech Guru
  • *******
  • Join Date: Jul 2008
  • Posts: 16,846
  • Location: USA
  • Karma: 523
  • "Knowledge should be shared not hidden."
Re: What do I do incorrectly?
« Reply #1 on: March 14, 2012, 04:06:08 PM »
When you update the router you should see the page load. All I see is a blank white page.

Do you see any page when updating the router?

Shane
(My weekends belong to my wife and kids, I will try my best to answer all posts daily during the work week)

(About Shane)
Site Owner, Top Admin, Lead Programmer, Wife & 5 kids, Needs a lot more coffee.

When people ask "Why fix what isn't broken?" I reply "To make it better."
"Only a life lived for others is a life worthwhile"
Honor & Respect is all that matters.

Owner & Programmer of: www.pcwintech.com & www.tweaking.com

PcWinTech.com Forums

Re: What do I do incorrectly?
« Reply #1 on: March 14, 2012, 04:06:08 PM »