Bookmark and Share

Author Topic: Remote desktop  (Read 6812 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline abidshah

  • PcWinTech Member
  • *
  • Join Date: Sep 2011
  • Posts: 9
  • Karma: 0
Remote desktop
« on: October 26, 2011, 06:47:10 AM »
Hello shane ,
              Hope u r fine , I want to be connected to my head office server from outside ,as presently i dont have static public IP for the server .
    The server is on local network using private IP ,how i can not connect to my server through remote desktop

PcWinTech.com Forums

Remote desktop
« on: October 26, 2011, 06:47:10 AM »

Offline Shane

  • Top Geek, err uh Dog.
  • PcWinTech Administrator
  • PcWinTech Guru
  • *******
  • Join Date: Jul 2008
  • Posts: 16,846
  • Location: USA
  • Karma: 523
  • "Knowledge should be shared not hidden."
Re: Remote desktop
« Reply #1 on: October 26, 2011, 08:52:02 AM »
Use what I use. teamviewer.com

Put it on your work computer. Right down the ID it gives you and set a password.

Then when home use teamviewer, put in the ID and password and your all set :wink:

Shane
(My weekends belong to my wife and kids, I will try my best to answer all posts daily during the work week)

(About Shane)
Site Owner, Top Admin, Lead Programmer, Wife & 5 kids, Needs a lot more coffee.

When people ask "Why fix what isn't broken?" I reply "To make it better."
"Only a life lived for others is a life worthwhile"
Honor & Respect is all that matters.

Owner & Programmer of: www.pcwintech.com & www.tweaking.com

Offline abidshah

  • PcWinTech Member
  • *
  • Join Date: Sep 2011
  • Posts: 9
  • Karma: 0
Re: Remote desktop
« Reply #2 on: October 26, 2011, 09:16:39 AM »
Shane thnx buddy
i dont want to use teamviewer ,is there any other way out

Offline Shane

  • Top Geek, err uh Dog.
  • PcWinTech Administrator
  • PcWinTech Guru
  • *******
  • Join Date: Jul 2008
  • Posts: 16,846
  • Location: USA
  • Karma: 523
  • "Knowledge should be shared not hidden."
Re: Remote desktop
« Reply #3 on: October 26, 2011, 10:42:22 AM »
If remote desktop in windows wont work you will need to use a 3rd party program.

Why not use the free version of teamviewer?

You have others as well.

Shane
(My weekends belong to my wife and kids, I will try my best to answer all posts daily during the work week)

(About Shane)
Site Owner, Top Admin, Lead Programmer, Wife & 5 kids, Needs a lot more coffee.

When people ask "Why fix what isn't broken?" I reply "To make it better."
"Only a life lived for others is a life worthwhile"
Honor & Respect is all that matters.

Owner & Programmer of: www.pcwintech.com & www.tweaking.com

PcWinTech.com Forums

Re: Remote desktop
« Reply #3 on: October 26, 2011, 10:42:22 AM »