Author Topic: Sitecom WL-340 Port forwarding  (Read 7061 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Denny23

  • PcWinTech Jr. Member
  • Join Date: May 2010
  • Posts: 2
  • Karma: 0
Sitecom WL-340 Port forwarding
« on: May 16, 2010, 02:25:22 PM »
Hello,

I am using your program to open my ports,
now ik added some programs to the list of ports, like Utorrent and call of duty mw2

after i did that i tested if ports are open but every port says failed
i did router update with atleat 1 port in list, its says  -->

Number Of Port Forwards To Send To Router (6)
Running Commands...

(Current -  1/6)
Adding CODMW201 (TCP) For Ports 27015-27015 To 192.168.0.167()

Running Script From Database For Selected Router
-----------------------------------------------------------------------
Step 01. nav_first_only("natpfw.htm")
(Successful) (http://admin:xxxxxx@192.168.0.1/natpfw.htm)
Step 02. check_if_name_exists("")
Step 03. set_checkbox("enabled_pfw,0")
(Failed - Object Not Found)
Step 04. timeout("2500")
(Successful)
Step 05. set_ip("ip")
(Failed - Object Not Found)
Step 06. set_type_choices("TCP|UDP|BOTH")
Step 07. set_combobox("protocol,0")
(Failed - Object Not Found)
Step 08. set_start_port("fromPort,0")
(Failed - Object Not Found)
Step 09. set_stop_port("toPort,0")
(Failed - Object Not Found)
Step 10. set_name("comment,0")
(Failed - Object Not Found)
Step 11. click_button("addPortFw")
(Failed - Object Not Found)
Step 12. click_onclick_last_only("goToApply()")

i hope this is enough info


thanks


PcWinTech.com Forums

Sitecom WL-340 Port forwarding
« on: May 16, 2010, 02:25:22 PM »

Offline Shane

  • Top Geek, err uh Dog.
  • PcWinTech Administrator
  • PcWinTech Guru
  • *******
  • Join Date: Jul 2008
  • Posts: 16,846
  • Location: USA
  • Karma: 523
  • "Knowledge should be shared not hidden."
Re: Sitecom WL-340 Port forwarding
« Reply #1 on: May 16, 2010, 05:48:05 PM »
The script looks like it is failing, so the router isn't being updated.
Can you post a screen shot of the program when it is trying to update the router?

This will let me see whats going on.  :wink:

Shane
(My weekends belong to my wife and kids, I will try my best to answer all posts daily during the work week)

(About Shane)
Site Owner, Top Admin, Lead Programmer, Wife & 5 kids, Needs a lot more coffee.

When people ask "Why fix what isn't broken?" I reply "To make it better."
"Only a life lived for others is a life worthwhile"
Honor & Respect is all that matters.

Owner & Programmer of: www.pcwintech.com & www.tweaking.com

Offline Denny23

  • PcWinTech Jr. Member
  • Join Date: May 2010
  • Posts: 2
  • Karma: 0
Re: Sitecom WL-340 Port forwarding
« Reply #2 on: May 17, 2010, 08:24:19 AM »
Hey Shane i hope this i what you mean?


Offline Shane

  • Top Geek, err uh Dog.
  • PcWinTech Administrator
  • PcWinTech Guru
  • *******
  • Join Date: Jul 2008
  • Posts: 16,846
  • Location: USA
  • Karma: 523
  • "Knowledge should be shared not hidden."
Re: Sitecom WL-340 Port forwarding
« Reply #3 on: May 17, 2010, 09:40:57 AM »
ah, the page is blank, and it shouldn't be. You should see the program working with the web pages.

So try this, run the repair IE tool under the advanced menu.
Then remove the username and password from the program and try to update the router again.

Let me know how it goes :-)

Shane
(My weekends belong to my wife and kids, I will try my best to answer all posts daily during the work week)

(About Shane)
Site Owner, Top Admin, Lead Programmer, Wife & 5 kids, Needs a lot more coffee.

When people ask "Why fix what isn't broken?" I reply "To make it better."
"Only a life lived for others is a life worthwhile"
Honor & Respect is all that matters.

Owner & Programmer of: www.pcwintech.com & www.tweaking.com

PcWinTech.com Forums

Re: Sitecom WL-340 Port forwarding
« Reply #3 on: May 17, 2010, 09:40:57 AM »