Bookmark and Share

Author Topic: Bandwidth Quota error  (Read 16758 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bcbrit

  • PcWinTech Member
  • *
  • Join Date: Nov 2009
  • Posts: 12
  • Karma: 0
Bandwidth Quota error
« on: December 09, 2009, 10:58:15 AM »
I set my quota to reset on the 4th of each month. Since the 4th of Dec it has been showing incorrect readings going from low Kb to low Mb and then back to Kb but never in the Gb range. When I look at the auto reset settings it shows Auto reset on the 4th of each month however the Last reset is shown as 12/9/2009 10:58:48 am (it seems to be resetting itself each minute) and the next reset is shown as 4/13/2009. As I type this the traffic monitor shows 39.9 Mb received and the quota shows 3.8 Kb received. The internet daily reports show the correct values. Any ideas?

PcWinTech.com Forums

Bandwidth Quota error
« on: December 09, 2009, 10:58:15 AM »

Offline Shane

  • Top Geek, err uh Dog.
  • PcWinTech Administrator
  • PcWinTech Guru
  • *******
  • Join Date: Jul 2008
  • Posts: 16,846
  • Location: USA
  • Karma: 523
  • "Knowledge should be shared not hidden."
Re: Bandwidth Quota error
« Reply #1 on: December 09, 2009, 03:18:16 PM »
I will take a look at it later tonight and see if I can reproduce it, if so I will get it fixed right away :-)

Shane
(My weekends belong to my wife and kids, I will try my best to answer all posts daily during the work week)

(About Shane)
Site Owner, Top Admin, Lead Programmer, Wife & 5 kids, Needs a lot more coffee.

When people ask "Why fix what isn't broken?" I reply "To make it better."
"Only a life lived for others is a life worthwhile"
Honor & Respect is all that matters.

Owner & Programmer of: www.pcwintech.com & www.tweaking.com

Offline Shane

  • Top Geek, err uh Dog.
  • PcWinTech Administrator
  • PcWinTech Guru
  • *******
  • Join Date: Jul 2008
  • Posts: 16,846
  • Location: USA
  • Karma: 523
  • "Knowledge should be shared not hidden."
Re: Bandwidth Quota error
« Reply #2 on: December 10, 2009, 10:05:39 AM »
Yeap it is happening to me as well, I will get to work on it right away  :wink:

Shane
(My weekends belong to my wife and kids, I will try my best to answer all posts daily during the work week)

(About Shane)
Site Owner, Top Admin, Lead Programmer, Wife & 5 kids, Needs a lot more coffee.

When people ask "Why fix what isn't broken?" I reply "To make it better."
"Only a life lived for others is a life worthwhile"
Honor & Respect is all that matters.

Owner & Programmer of: www.pcwintech.com & www.tweaking.com

Offline Shane

  • Top Geek, err uh Dog.
  • PcWinTech Administrator
  • PcWinTech Guru
  • *******
  • Join Date: Jul 2008
  • Posts: 16,846
  • Location: USA
  • Karma: 523
  • "Knowledge should be shared not hidden."
Re: Bandwidth Quota error
« Reply #3 on: December 10, 2009, 10:39:50 AM »
All fixed  :cheesy:
New version is up (v2.2.2) You can just use the updater in the program.

The bug was the fact it is the end of the year. When it would go to add 1 month to the date it was messing up and setting a date earlier in the year. So it would reset every time the timer went off (Every 60 sec.)

So I fixed it to check if it is the last month of the year and it will now set the right month and year :-)

Let me know your all set and I will lock this thread.

Shane
(My weekends belong to my wife and kids, I will try my best to answer all posts daily during the work week)

(About Shane)
Site Owner, Top Admin, Lead Programmer, Wife & 5 kids, Needs a lot more coffee.

When people ask "Why fix what isn't broken?" I reply "To make it better."
"Only a life lived for others is a life worthwhile"
Honor & Respect is all that matters.

Owner & Programmer of: www.pcwintech.com & www.tweaking.com

Offline bcbrit

  • PcWinTech Member
  • *
  • Join Date: Nov 2009
  • Posts: 12
  • Karma: 0
Re: Bandwidth Quota error
« Reply #4 on: December 10, 2009, 11:06:43 AM »
Hi Shane, thanks for the quick response. Unfortunately the updater does not seem to work, nothing happens. Is it OK to re-install the program and re-enter my purchase code. I don't want to cause more headaches if this messes up you accounting system. Thanks.

Offline Shane

  • Top Geek, err uh Dog.
  • PcWinTech Administrator
  • PcWinTech Guru
  • *******
  • Join Date: Jul 2008
  • Posts: 16,846
  • Location: USA
  • Karma: 523
  • "Knowledge should be shared not hidden."
Re: Bandwidth Quota error
« Reply #5 on: December 10, 2009, 11:08:56 AM »
No you can do that to :-)
When you right click on the system tray icon and click check for updates what happens?

Shane
(My weekends belong to my wife and kids, I will try my best to answer all posts daily during the work week)

(About Shane)
Site Owner, Top Admin, Lead Programmer, Wife & 5 kids, Needs a lot more coffee.

When people ask "Why fix what isn't broken?" I reply "To make it better."
"Only a life lived for others is a life worthwhile"
Honor & Respect is all that matters.

Owner & Programmer of: www.pcwintech.com & www.tweaking.com

Offline bcbrit

  • PcWinTech Member
  • *
  • Join Date: Nov 2009
  • Posts: 12
  • Karma: 0
Re: Bandwidth Quota error
« Reply #6 on: December 10, 2009, 11:11:54 AM »
When i right click on the icon the menu comes up but when I click on "check for updates" nothing happens the menu goes away.

Offline Shane

  • Top Geek, err uh Dog.
  • PcWinTech Administrator
  • PcWinTech Guru
  • *******
  • Join Date: Jul 2008
  • Posts: 16,846
  • Location: USA
  • Karma: 523
  • "Knowledge should be shared not hidden."
Re: Bandwidth Quota error
« Reply #7 on: December 10, 2009, 11:16:31 AM »
Thats odd, working fine for me. Well don't worry, close the program, no need to uninstall. Download the new setup and run it and you should be good to go.

Let me know once you confirmed the bug is gone and I will lock the thread  :wink:

Shane
(My weekends belong to my wife and kids, I will try my best to answer all posts daily during the work week)

(About Shane)
Site Owner, Top Admin, Lead Programmer, Wife & 5 kids, Needs a lot more coffee.

When people ask "Why fix what isn't broken?" I reply "To make it better."
"Only a life lived for others is a life worthwhile"
Honor & Respect is all that matters.

Owner & Programmer of: www.pcwintech.com & www.tweaking.com

Offline bcbrit

  • PcWinTech Member
  • *
  • Join Date: Nov 2009
  • Posts: 12
  • Karma: 0
Re: Bandwidth Quota error
« Reply #8 on: December 10, 2009, 11:28:27 AM »
All is well although the update is still no go, but no biggie. Thanks again.

Offline Shane

  • Top Geek, err uh Dog.
  • PcWinTech Administrator
  • PcWinTech Guru
  • *******
  • Join Date: Jul 2008
  • Posts: 16,846
  • Location: USA
  • Karma: 523
  • "Knowledge should be shared not hidden."
Re: Bandwidth Quota error
« Reply #9 on: December 10, 2009, 11:33:10 AM »
Good to hear the bug is gone.
Not sure on the update window not showing, that's odd. Might be your antivirus or something blocking? not sure.
Need anything else let me know.

Locking thread.  :artist:

Shane
(My weekends belong to my wife and kids, I will try my best to answer all posts daily during the work week)

(About Shane)
Site Owner, Top Admin, Lead Programmer, Wife & 5 kids, Needs a lot more coffee.

When people ask "Why fix what isn't broken?" I reply "To make it better."
"Only a life lived for others is a life worthwhile"
Honor & Respect is all that matters.

Owner & Programmer of: www.pcwintech.com & www.tweaking.com

PcWinTech.com Forums

Re: Bandwidth Quota error
« Reply #9 on: December 10, 2009, 11:33:10 AM »

 

email