Bookmark and Share

Subject / Started by Last post
0 Members and 1 Guest are viewing this board.
OMG Please help ;(

Started by Dr Zoidberg

7 Replies
6,551 Views
Last post November 09, 2009, 08:45:02 AM
by Evan
1 Replies
7,912 Views
Last post November 06, 2009, 09:04:51 PM
by Shane
Problems with LinkSys WRT54GS

Started by mdolling

7 Replies
8,860 Views
Last post November 06, 2009, 09:37:39 AM
by Shane
BT Home hub

Started by anklegrip

3 Replies
8,467 Views
Last post November 05, 2009, 12:44:49 PM
by Shane
12 Replies
14,827 Views
Last post November 03, 2009, 12:12:24 PM
by Evan
14 Replies
17,092 Views
Last post November 01, 2009, 07:43:02 AM
by Shane
2 Replies
9,686 Views
Last post October 25, 2009, 09:54:19 AM
by Shane
synology 209+II NAS and FTP

Started by fuks

11 Replies
18,229 Views
Last post October 23, 2009, 10:56:51 AM
by Shane
4 Replies
16,578 Views
Last post October 21, 2009, 07:05:30 AM
by Evan
D-Link DI-604 problem

Started by Fontenele « 1 2 »

16 Replies
18,898 Views
Last post October 18, 2009, 12:39:02 PM
by Shane
Port Forwarding Issue

Started by Tully78

3 Replies
7,610 Views
Last post October 18, 2009, 09:19:04 AM
by Evan
Portforwarding issue

Started by mvrk88

1 Replies
6,372 Views
Last post October 14, 2009, 07:02:39 AM
by Shane
1 Replies
7,266 Views
Last post October 10, 2009, 06:46:32 AM
by Shane
6 Replies
17,100 Views
Last post September 29, 2009, 08:57:10 AM
by Shane
1 Replies
8,428 Views
Last post September 26, 2009, 06:09:08 PM
by Shane
5 Replies
8,199 Views
Last post September 26, 2009, 06:56:41 AM
by Shane
7 Replies
14,166 Views
Last post September 20, 2009, 09:50:01 PM
by Shane
5 Replies
9,000 Views
Last post September 20, 2009, 11:55:24 AM
by Shane
PORT # IS OFFLINE

Started by pgcust

1 Replies
14,019 Views
Last post September 19, 2009, 08:51:18 PM
by Shane
1 Replies
7,865 Views
Last post September 16, 2009, 06:06:39 PM
by Shane
29 Replies
21,702 Views
Last post September 16, 2009, 11:50:17 AM
by Mathew
10 Replies
13,571 Views
Last post September 15, 2009, 12:46:26 AM
by Shane
New Program

Started by macnext1

5 Replies
8,252 Views
Last post September 13, 2009, 06:37:21 AM
by Shane
port forwarding with 2 routers

Started by derek77

8 Replies
9,429 Views
Last post September 11, 2009, 08:14:31 PM
by derek77
11 Replies
11,026 Views
Last post September 11, 2009, 07:40:34 PM
by Shane
6 Replies
10,752 Views
Last post September 04, 2009, 01:29:41 PM
by Shane
1 Replies
7,716 Views
Last post September 02, 2009, 09:07:10 AM
by Shane
Cant get my router to port forward.

Started by curtis0432

9 Replies
13,913 Views
Last post August 29, 2009, 08:47:18 AM
by Old Git Tom
11 Replies
20,924 Views
Last post August 19, 2009, 02:19:05 PM
by wizzbang
Simple Port Forwarding Sitecom WL-303 GTAIV

Started by rsnhakan « 1 2 »

25 Replies
26,814 Views
Last post August 17, 2009, 08:12:54 AM
by rsnhakan
D-Link DI-604

Started by Elia « 1 2 »

18 Replies
17,985 Views
Last post August 17, 2009, 08:06:38 AM
by Shane
Cannot forward port

Started by cracky bigdoo

6 Replies
11,822 Views
Last post August 16, 2009, 09:39:52 PM
by cracky bigdoo
Warcraft III Port Forward Problem

Started by 1234567890jim

2 Replies
11,461 Views
Last post August 15, 2009, 12:22:48 AM
by Shane
Motorola SB4200

Started by raweclaz

2 Replies
10,915 Views
Last post August 14, 2009, 05:27:14 PM
by Evan
7 Replies
19,229 Views
Last post August 14, 2009, 11:33:34 AM
by Shane
Port 80 not opening

Started by Malves_000

1 Replies
9,468 Views
Last post August 11, 2009, 10:19:19 PM
by Shane
21 Replies
20,144 Views
Last post August 10, 2009, 09:26:30 PM
by Shane
1 Replies
13,875 Views
Last post August 07, 2009, 08:26:28 PM
by Shane
Siemens SE587 failed test

Started by richard49

13 Replies
17,202 Views
Last post August 07, 2009, 06:47:42 AM
by Shane
help port forwarding

Started by peanut1213

12 Replies
14,661 Views
Last post August 06, 2009, 12:06:01 PM
by Shane
warcraft 3

Started by kelamun

1 Replies
9,673 Views
Last post August 06, 2009, 08:45:01 AM
by Shane
1 Replies
10,270 Views
Last post August 06, 2009, 08:34:22 AM
by Shane
1 Replies
14,083 Views
Last post August 03, 2009, 12:20:00 AM
by Shane
4 Replies
10,468 Views
Last post July 29, 2009, 09:42:46 PM
by Shane
17 Replies
24,197 Views
Last post July 29, 2009, 05:12:28 PM
by tim67
24 Replies
26,434 Views
Last post July 23, 2009, 10:45:24 PM
by yez
Siemens SE587 - Nightmare!

Started by Anglo

2 Replies
9,766 Views
Last post July 23, 2009, 11:30:25 AM
by Evan
problem regarding SANEX sa5100

Started by icecrystal

1 Replies
9,449 Views
Last post July 08, 2009, 09:49:03 AM
by Shane
9 Replies
15,026 Views
Last post June 28, 2009, 04:51:34 PM
by parkaboy
8 Replies
21,140 Views
Last post June 24, 2009, 10:39:02 AM
by Shane

 

Normal Topic
Hot Topic (More than 15 replies)
Very Hot Topic (More than 25 replies)

Locked Topic
Sticky Topic
Poll