PcWinTech.com Forums

Tools & Programs By PcWinTech.com => (Program) Simple Port Forwarding => Topic started by: Techman Pro on May 26, 2015, 10:26:25 AM

Title: Ports closed on me
Post by: Techman Pro on May 26, 2015, 10:26:25 AM
Try entering new IP and I receive a popup saying 192.168.1.1 value can not be the same, within those lines. How can I correct this so ports can be open?
Title: Re: Ports closed on me
Post by: Techman Pro on May 26, 2015, 10:48:52 AM
Just realized after updating the software, I have to some how login, I already paid for the service so how am I supposed to gain those extra feats now? Solved it!
Why does the program take forever to load up my web page on the program to add ports? Weird?  :undecided:
Title: Re: Ports closed on me
Post by: Shane on May 29, 2015, 10:07:00 PM
I have seen the black page when using the linksys router before, turned out to be a problem with the IE control the program uses to work with the pages.

IE by default keeps the IE control running as IE7, which doesnt always work well with pages. There is a way to have IE render the pages in the newer IE versions.

I attached a zip file with a .reg file in it, run that reg file and then reopen the program and try it again, the reg file will tell IE to render the pages in IE 11 mode (If you have IE 11 installed) see if you still get the black page.

Shane