PcWinTech.com Forums

Tools & Programs By PcWinTech.com => (Program) Simple Port Forwarding => Topic started by: jakep on June 20, 2014, 07:53:55 PM

Title: simple port forward getting the "object not found" error
Post by: jakep on June 20, 2014, 07:53:55 PM
I have been trying to forward a port for a while now, I've looked at multiple guides and tried multiple auto port forwards, but nothing works, now the simple port forward is getting this object not found error, why?
Here's the error

Router: Netgear - WNDR3700v4 (Netgear Genie Firmware)
Loading Commands...
Number Of Port Forwards To Send To Router (1)
Running Commands...

(Current -  1/1)
Adding MC server (TCP/UDP) For Ports 25565-25565 To 98.180.116.150()

Running Script From Database For Selected Router
-----------------------------------------------------------------------
Step 01. nav_first_only("")
(Successful) (http://98.180.116.66/)
--------------------------------------
Step 02. set_frame_name("formframe")
--------------------------------------
Step 03. set_frame_number("1")
--------------------------------------
Step 04. wait_until_words_not_found("Checking for Firmware Updates")
(Successful - Checking for Firmware Updates Not Found On Page)
--------------------------------------
Step 05. nav("forwarding.htm")
(Successful) (http://98.180.116.66/forwarding.htm)
--------------------------------------
Step 06. check_if_name_exists("")
--------------------------------------
Step 07. click_button("Add Custom Service")
(Failed - Object Not Found)
--------------------------------------
Step 08. set_name("portname")
(Failed - Object Not Found)
--------------------------------------
Step 09. set_type_choices("TCP|UDP|TCP/UDP")
--------------------------------------
Step 10. set_combobox("srvtype")
(Failed - Object Not Found)
--------------------------------------
Step 11. set_start_port("port_start")
(Failed - Object Not Found)
--------------------------------------
Step 12. set_stop_port("port_end")
(Failed - Object Not Found)
--------------------------------------
Step 13. set_ip1("server_ip1")
(Failed - Object Not Found)
--------------------------------------
Step 14. set_ip2("server_ip2")
(Failed - Object Not Found)
--------------------------------------
Step 15. set_ip3("server_ip3")
(Failed - Object Not Found)
--------------------------------------
Step 16. set_ip4("server_ip4")
(Failed - Object Not Found)
--------------------------------------
Step 17. click_button("apply")
(Failed - Object Not Found)
Title: Re: simple port forward getting the "object not found" error
Post by: trpted on June 22, 2014, 01:00:50 PM
I am not sure of what is wrong, but I think I know.

You need to access the router using the LAN IP of it and forward to the LAN IP of your computer.

Check what the Default Gateway (LAN IP of router) of your computer and what the LAN IP of your computer is/are.

As how to find this info, it depends on the OS and Version.

Note: This example assumes that you are on Windows Vista, Windows 7 or Windows 8.

a) Press the Windows Start key to open the Start screen.

b) Type cmd and press Enter to launch the command prompt.

Note: You do not need to click on anything on the Start screen—typing will automatically initiate a program search.

c) Type ipconfig /all at the command prompt to check the network card settings.

d) If not on Windows Vista, Windows 7 or Windows 8 and you do not know how to check that network info - then post what is your OS and Version is.
Title: Re: simple port forward getting the "object not found" error
Post by: Shane on June 25, 2014, 01:20:54 PM
Quote
Step 01. nav_first_only("")
(Successful) (http://98.180.116.66/)

You have the program trying to access your internet IP, it should be connecting to the local Ip of the router, which when you first open the program it auto detects for you. :wink:

Shane