Bookmark and Share

Author Topic: Problem with belkin F5D7634-4-H-4 v2  (Read 8873 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ds.ustarroz

  • PcWinTech Jr. Member
  • Join Date: Oct 2010
  • Posts: 4
  • Karma: 0
Problem with belkin F5D7634-4-H-4 v2
« on: October 04, 2010, 04:41:58 PM »
Hi

i can´t open any port in my belkin router. When i try it that´s what i get:

Router: Belkin - F5D7634-4-H-4 v2 (Belkin Firmware)
Loading Commands...
Number Of Port Forwards To Send To Router (1)
Running Commands...

(Current -  1/1)
Adding lphant (TCP/UDP) For Ports 4662-4662 To 192.168.1.4()

Running Script From Database For Selected Router
-----------------------------------------------------------------------
Step 01. nav_first_only("")
(Successful) (http://192.168.1.1/)
Step 02. nav_first_only("nat_v.stm")
(Successful) (http://192.168.1.1/nat_v.stm)
Step 03. set_password("pws")
(Failed - Object Not Found)
Step 04. click_button_first_only("Submit")
(Failed - Object Not Found)
Step 05. check_if_name_exists("")
Step 06. set_name_array("0|1|2|3|4|5|6|7|8|9|10|11|12|13|14|15|16|17|18|19")
(Successful)
Step 07. set_name_to_check("lan_ip,0")
(Successful) (Current Name From Name Array lan_ip0)
Step 08. set_ip4("lan_ip,0")
(Failed - Object Not Found)
Step 09. set_type_choices("TCP|UDP|TCP&UDP")
Step 10. set_combobox("protocol,0")
(Failed - Object Not Found)
Step 11. set_start_port("lan_port,0")
(Failed - Object Not Found)
Step 12. set_start_port("wan_port,0")
(Failed - Object Not Found)
Step 13. set_checkbox("enable,0")
(Failed - Object Not Found)
Step 14. click_button_last_only("Apply Changes")
(Failed - Object Not Found)
-----------------------------------------------------------------------

Finished Adding lphant


-------------------DONE! (All Commands Finished)-------------------


i havn´t any password and i use windows seven

Can you help me please?

Regards from Pamplona (Spain)

[attachments over 25 days old deleted by admin]

PcWinTech.com Forums

Problem with belkin F5D7634-4-H-4 v2
« on: October 04, 2010, 04:41:58 PM »

Online Shane

  • Top Geek, err uh Dog.
  • PcWinTech Administrator
  • PcWinTech Guru
  • *******
  • Join Date: Jul 2008
  • Posts: 16,065
  • Location: USA
  • Karma: 481
  • "Knowledge should be shared not hidden."
Re: Problem with belkin F5D7634-4-H-4 v2
« Reply #1 on: October 04, 2010, 05:21:39 PM »
It doesn't look like it loaded the port forwarding page.

Does this page open for you?
http://192.168.1.1/nat_v.stm

Shane
(About Shane)
Site Owner, Top Admin, Lead Programmer, Wife & 5 kids, Needs a lot more coffee.

When people ask "Why fix what isn't broken?" I reply "To make it better."
"Only a life lived for others is a life worthwhile"
Honor & Respect is all that matters.

Owner & Programmer of: www.pcwintech.com & www.tweaking.com

Offline ds.ustarroz

  • PcWinTech Jr. Member
  • Join Date: Oct 2010
  • Posts: 4
  • Karma: 0
Re: Problem with belkin F5D7634-4-H-4 v2
« Reply #2 on: October 05, 2010, 02:06:15 AM »
I´m afraid not

When i try to open it, just open http://192.168.1.1/index.htm, but not the "nat_v.stm" page

Thanks in advance

David

Online Shane

  • Top Geek, err uh Dog.
  • PcWinTech Administrator
  • PcWinTech Guru
  • *******
  • Join Date: Jul 2008
  • Posts: 16,065
  • Location: USA
  • Karma: 481
  • "Knowledge should be shared not hidden."
Re: Problem with belkin F5D7634-4-H-4 v2
« Reply #3 on: October 05, 2010, 07:18:40 AM »
OK, I must have the wrong link.
Log into your router, and on the left put your mouse over Virtual servers under firewall. Right click, and then click on copy link

Let me know what that is  :wink:

Shane
(About Shane)
Site Owner, Top Admin, Lead Programmer, Wife & 5 kids, Needs a lot more coffee.

When people ask "Why fix what isn't broken?" I reply "To make it better."
"Only a life lived for others is a life worthwhile"
Honor & Respect is all that matters.

Owner & Programmer of: www.pcwintech.com & www.tweaking.com

Offline ds.ustarroz

  • PcWinTech Jr. Member
  • Join Date: Oct 2010
  • Posts: 4
  • Karma: 0
Re: Problem with belkin F5D7634-4-H-4 v2
« Reply #4 on: October 05, 2010, 07:41:29 AM »
hi again.

The thing is a little more difficult:

As you can see (i send you an image) the link to virtual servers is "http://192.168.1.1/nat_v.stm", but when i click it i don´t know why, but send me to "http://192.168.1.1/index.htm".

good luck

David

[attachments over 25 days old deleted by admin]

Online Shane

  • Top Geek, err uh Dog.
  • PcWinTech Administrator
  • PcWinTech Guru
  • *******
  • Join Date: Jul 2008
  • Posts: 16,065
  • Location: USA
  • Karma: 481
  • "Knowledge should be shared not hidden."
Re: Problem with belkin F5D7634-4-H-4 v2
« Reply #5 on: October 05, 2010, 07:49:56 AM »
That is very odd! looks like the problem isn't with my script. But with the router. You try to load the page and it just goes back to the main page.

Only 2 things I can think of. Either it is a bug in the firmware in the router. Or some setting is set that has disabled the virtual server page.

The only time it would be disabled is if it was set in bridge mode (Passes the internet IP to your computer) But I dont think that is the case. Since you have a local ip on your computer and not the internet IP.

But, it would be a good idea to check the rest of the settings in the router and find anything retaining to NAT.

In the mean time you could enable DMZ (DMZ is a open all ports rule) To your system so you can open the ports you need. Make sure you have firewall software installed if you do.

Shane
(About Shane)
Site Owner, Top Admin, Lead Programmer, Wife & 5 kids, Needs a lot more coffee.

When people ask "Why fix what isn't broken?" I reply "To make it better."
"Only a life lived for others is a life worthwhile"
Honor & Respect is all that matters.

Owner & Programmer of: www.pcwintech.com & www.tweaking.com

Offline ds.ustarroz

  • PcWinTech Jr. Member
  • Join Date: Oct 2010
  • Posts: 4
  • Karma: 0
Re: Problem with belkin F5D7634-4-H-4 v2
« Reply #6 on: October 05, 2010, 07:54:48 AM »
Thank you very much anyway

I´ll try it

David

PcWinTech.com Forums

Re: Problem with belkin F5D7634-4-H-4 v2
« Reply #6 on: October 05, 2010, 07:54:48 AM »

 

anything